Condemnen a 20 anys de presó el líder de la secta del Perú que va segrestar Patricia Aguilar

La família de la il·licitana es mostra satisfeta per la ratificació de la sentència. El condemnat haurà d’indemnitzar la jove amb 14.000 euros.

Familiars de la víctima es reuneixen amb l'executiu de la Diputació d'Alacant el passat novembre de 2018

El guru de la secta peruana que va segrestar una il·licitana, Félix Steven Manrique, ha sigut condemnat a 20 anys de presó per la Sala Penal Superior del Perú, per explotar sexualment i laboralment cinc dones, entre elles la jove valenciana Patricia Aguilar

La Sala Penal Superior del Perú, equivalent al Tribunal Suprem espanyol, ha ratificat la condemna després de desestimar el recurs presentat per Félix Steven Manrique contra la sentència dictada al març. En aquella ocasió, l’acusat va al·legar que les cinc dones que va segrestar estaven amb ell per voluntat pròpia.

La família de la jove il·licitana s’ha mostrat satisfeta per la ratificació de la sentència, atés que suposa que el segrestador i explotador sexual de la seua filla passarà a la presó els pròxims 20 anys. A més, la sentència contempla una indemnització de 14.000 euros per a la jove d’Elx i de 3.000 i 6.000 euros per a la resta de víctimes peruanes. 

En el cas de la jove d’Elx, el guru la va captar a través de xarxes socials el 2015, quan encara era menor d’edat, i la va convéncer per a viatjar al Perú. Allí, Patricia Aguilar va ser explotada sexualment i laboralment i, a més, va tindre un fill amb l’ara condemnat.

També et pot interessar

stats