Condemnat a huit anys de presó per furtar 283 euros en un supermercat d'Almassora

La sentència recull que, després de passar temps a la presó, el penat ha reiterat la seua conducta

La Ciutat de la justícia de Castelló en una imatge d'arxiu
La Ciutat de la Justícia de Castelló en una imatge d'arxiu / EuropaPress

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a huit anys de presó un lladre reincident que va atracar dues vegades el mateix supermercat d'Almassora, una de les quals va avortar per l'oposició de les empleades. L'individu vestia caputxa, gorra i màscara, exhibia un ganivet de grans dimensions i va amenaçar d'agredir el personal si no li donaven els diners. 

La sala considera que són dos delictes de robatori amb intimidació amb un instrument perillós, un d'ells en grau de temptativa, i aplicant els agreujants de reincidència i disfressa, l'ha sentenciat a huit anys. La pena era encara major, ja que l'home va ser condemnat inicialment, el març de 2021, a 18 anys de presó per aquests delictes i dos atracaments en una mateixa farmàcia. No obstant això, el tribunal provincial ha rebaixat la pena perquè entén que no ha quedat provat que l’home participara en els fets ocorreguts a la botiga. 

Entre els anys 2011 i 2012 l'home va ser condemnat en quatre ocasions per diferents jutjats de Castelló i per altres delictes de robatori. La sentència recull que, després de passar temps a la presó, el penat ha reiterat la seua conducta a Almassora, el seu lloc de residència.

També et pot interessar