Conclou la macrooperació de la Guàrdia Civil contra el narcotràfic amb 39 detinguts i 71 registres

La majoria dels arrestats han ocorregut a Mallorca, però també n'hi ha hagut a València, on s'han practicat onze registres

Un dels detinguts és Joaquín Fernández 'El Prestamista', famós per la seua intervenció en el programa de televisió Gipsy Kin
Un dels detinguts és Joaquín Fernández, 'El Prestamista', famós per la intervenció en el programa de televisió 'Gipsy Kings' / Instragram: fernandeznavarrojoaquin

La macrooperació contra el narcotràfic feta aquest dimecres per la Guàrdia Civil s'ha donat per conclosa amb un total de 39 detinguts i 71 registres.

La majoria dels arrestos s'han dut a terme a Palma i Marratxí, encara que també n'hi ha hagut alguns a València, on s'han practicat onze registres.

L'operació va començar abans de les 06:00 hores del 13 de març, quan els agents van iniciar múltiples registres a Palma i Marratxí. Els agents van confiscar diverses substàncies estupefaents com cocaïna, haixix i drogues de disseny.

Entre els detinguts es troben el president de la Federació d'Associacions Gitanes de les Balears (FAGIB), Carlos Cortés Rado, conegut com El Charly, i Joaquín Fernández, El Prestamista.

Joaquín Fernández és famós per la seua intervenció en el programa de televisió Gipsy Kings. Quant a Carlos Cortés, encapçala la Federació d'Associacions Gitanes i ha tingut un paper destacat en les negociacions amb l'Ajuntament per al desmantellament de Son Banya.

Aquesta operació antidroga va començar el desembre, quan la Guàrdia Civil va decomissar a Múrcia més de 1.300 quilos de cocaïna en blocs de marbre.

També et pot interessar

stats