Concentració a Canals per homenatjar les dues víctimes de l’atropellament

L’advocada de la família, que ha presentat una acusació particular, afirma que el procés de repatriació dels cossos a Hondures està “en la fase final”

Concentració a Canals (Costera) per a homenatjar les víctimes de l'atropellament
Concentració a Canals (Costera) per a homenatjar les víctimes de l'atropellament / À Punt NTC

El municipi de Canals (Costera) s’ha concentrat aquest dimarts de vesprada per a retre un sentit homenatge a les víctimes mortals de l’atropellament i donar suport a la família i amistats.

L’accident va ser dissabte passat de matinada, i el conductor detingut per la mort de la parella –un home i una dona de 31 i 30 anys, respectivament–, va passar a disposició policial aquest dilluns.

En la concentració d’aquesta vesprada desenes de persones han guardat un minut de silenci i han llegit diversos escrits en memòria de les víctimes. 

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, ha indicat a À Punt NTC que tot el municipi està “desolat” perquè no entenen “què pot passar pel cap d’una persona per a fer això”. “És incomprensible i molt injust”, ha postil·lat.

Pel que fa a les gestions pertinents per a repatriar els dos cadàvers a Hondures, d’on eren originàries les víctimes, afirma que ja s’han reunit amb l’advocada de la família i que li han oferit ajuda, per si la necessita. A més, els serveis socials “estan bolcats a ajudar la família”, que ja rep atenció psicològica per superar el tràngol. 

Per la seua banda, l’advocada de l’acusació particular per part de la família de la parella, Verónica Ene, conta que el procés de repatriació està “en la fase final” perquè demà tindran la partida de defunció, l’últim pas abans de poder comprar els bitllets d’avió. La idea –assenyala– és repatriar els cossos com més prompte millor. 

També ha aprofitat per a donar les gràcies a tot el municipi, en especial a l’alcaldessa, pel “suport incondicional” i per l’ajuda social que està rebent la família de la parella. 

També et pot interessar

stats