La Comunitat Valenciana segueix en alerta groga per pluja

La DGT intervé en dos accidents en la V-31 en sentit Alacant, a l’altura de Sedaví, i en la V-30 cap al port.

Pluges al territori valencià, en una imatge d'arxiu
Pluges al territori valencià, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana, Múrcia, Catalunya i Andalusia es mantenen en alerta groga per la DANA, que aquest dimarts deixarà pluges que acumularan fins a 20 litres per metre quadrat. En el transport, la neu complica el trànsit en 49 carreteres de tot l'estat.

Les precipitacions més fortes i persistents a causa del temporal es preveuen en punts de Catalunya i de la Comunitat Valenciana, amb més incidència a les províncies de Castelló, València i Tarragona, segons ha comunicat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en el seu lloc web.

Des de la Direcció General de Trànsit (DGT) recorden que només es pot viatjar en cas justificat d’acord amb el que s’estableix en el reial decret per a la gestió de la crisi del coronavirus. Així mateix, es demana precaució a l'hora de transitar per a evitar accidents. Ja hi ha hagut col·lisions en la V-31 en sentit Alacant, a l’altura de Sedaví, i en la V-30 cap al port.

Les quatre comunitats citades continuen aquest dimarts en alerta groga per fenòmens costaners adversos amb fort onatge entre els 2 i els 3 metres d’altura, i pluges que acumularan fins a 20 litres per metre quadrat en una hora. A les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla també s’ha activat l’avís groc a conseqüència del vent de llevant amb força 7 i ones de fins a tres metres.

També et pot interessar

stats