La Comunitat Valenciana és la segona autonomia amb més acreditacions Erasmus en educació escolar

La Conselleria d'Educació destaca que cada vegada són més els centres educatius de primària, secundària i formació de persones adultes que participen en accions clau del programa europeu

Imatge d'arxiu d'estudiants Erasmus
Imatge d'arxiu d'estudiants Erasmus / Europa Press

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia amb més acreditacions Erasmus en l'educació escolar, de persones adultes i de projectes de mobilitat de curta duració, només al darrere d'Andalusia. Així ho ha indicat aquest dimarts el director general d'Ordenació i Política Lingüística, Ignacio Martínez Arrúe, durant la jornada Erasmus+ celebrada en la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, segons destaca la Generalitat en un comunicat.

"Cada vegada són més els centres educatius de primària, secundària i de formació de persones adultes que participen en accions clau del programa Erasmus, no sols en l'acolliment d'alumnat i professorat estranger i promovent estades en l'exterior, sinó també exportant i important bones pràctiques, tant per a l'aprenentatge de l'alumnat com quant a la pràctica professional dels equips docents", ha manifestat.

"Obrim a l'alumnat un món nou i unes experiències que repercutiran considerablement en la seua manera de gestionar diferents situacions", ha agregat.

També et pot interessar

stats