La Comunitat Valenciana, protagonista a Fitur

Deu municipis posaran en valor els grans actes que enguany tindran lloc al territori

Imatge d'arxiu de l'estand de la Comunitat Valenciana a Fitur
Imatge d'arxiu de l'estand de la Comunitat Valenciana a Fitur / Europa Press

La Fira Internacional de Turisme (Fitur) celebra aquest dijous el Dia de la Comunitat Valenciana amb diverses presentacions que posaran en valor els grans actes que tindran lloc enguany, així com els nous projectes turístics que es posaran en marxa al territori valencià. 

A primera hora, a les 10 del matí, l’Ajuntament de Castelló de la Plana presentarà l’acte Escala a Castelló i després serà el torn del consistori d’Alacant, que exposarà quins són els nous projectes turístics del municipi. L’acte central arribarà de la mà del president de la Generalitat, Ximo Puig, a les 13 hores. 

Ja a la vesprada, se succeiran les presentacions de l’Any Benlliure a Crevillent, Visit València, Manises com a Ciutat Creativa de la Unesco, l’oferta de turisme ornitològic a la bassa de Sant Llorenç de Cullera, la nova imatge turística d’Alboraia i els nous projectes de Districte Digital, i tancarà la jornada amb l’exposició del Pla de Sostenibilitat d’Alcoi. 

La Comunitat Valenciana ocupa un pavelló de 2.000 metres quadrats i aposta pel turisme intel·ligent, sostenible i inclusiu, i per la recuperació del sector. En la primera fira del turisme en modalitat presencial des que va començar la pandèmia participen 186 empreses valencianes, que volen recuperar les xifres de 2019 i que tenen programades més de 166 activitats.

La Comunitat Valenciana preveu que el 2022 siga l'any de la recuperació en l'arribada de turistes britànics a partir de Setmana Santa i quan es consolide el turisme d'interior, que ja suposa el 60% del mercat nacional.

 

També et pot interessar

stats