La Comunitat Valenciana espera en Fitur que siga "l'any de la recuperació" del sector turístic

Colomer preveu que el turisme britànic reviscole a partir de Setmana Santa i Mazón destaca que serà "un any de menys a més"

La Comunitat Valenciana espera en Fitur que siga "l'any de la recuperació"

L'evolució epidemiològica ha permés que Fitur, la Fira Internacional de Turisme, haja obert aquest dimecres les portes de forma presencial a Madrid amb la inauguració dels reis d'Espanya, Felip i Letícia. La Comunitat Valenciana ocupa un pavelló de 2.000 metres quadrats i aposta pel turisme intel·ligent, sostenible i inclusiu, i la recuperació del sector.

Gran ambient a l'estand de la Comunitat Valenciana en aquesta primera jornada de Fitur, un dia que s'està dedicant a la Costa Blanca. Moltes ganes i molta esperança depositada en la campanya d'enguany per a exhibir els nostres atractius per a impulsar un sector colpejat per la crisi sanitària.

Hi participen 186 empreses valencianes que volen recuperar les xifres de 2019 i que tenen programades més de 166 activitats.

La Comunitat Valenciana preveu que el 2022 siga l'any de la recuperació en l'arribada de turistes britànics a partir de Setmana Santa i quan es consolide el turisme d'interior, que ja suposa el 60 % del mercat nacional.

Així ho ha exposat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Segons ha dit, la relaxació de les condicions de retorn dels turistes del Regne Unit "ha despertat un increment de la demanda, de l'interés i de les reserves". A més, Colomer ha explicat que es treballa per a consolidar els mercats francés i alemany.

Per la seua banda, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha destacat que la gent "té ganes" de visitar la Comunitat Valenciana i la Costa Blanca preveu que "serà un any de menys a més".

La Comunitat Valenciana ofereix una oferta diversa, complementària i diferenciadora. Una oferta que atrau els visitants des de les pantalles interactives i també amb els fullets en paper que tornen a estar a l'abast de tots en aquesta edició.

Turisme ofereix en Fitur 50 accions amb 200 impactes i un escenari en línia per a ajudar el posicionament dels destins valencians.

3,7 milions de passatgers internacionals en 2021

La Comunitat Valenciana ha sigut destí de 3,7 milions de passatgers internacionals en 2021, l'11% del total de les arribades.

Per aeroports el d'Alacant va ser el cinqué d'Espanya que va rebre un volum major de passatgers amb un 7,2%, segons dades difoses aquest dimecres per Turespaña.

També et pot interessar

stats