La Comunitat Valenciana es presenta com un territori obert, inclusiu i sostenible a Fitur

L’elecció com a seu dels Gay Games 2026 i les certificacions de ciutats intel·ligents situen el territori com un dels millors destins del món

La Comunitat Valenciana, en Fitur / À Punt

La Comunitat Valenciana s'ha consolidat com un destí de referència per al turisme LGTBI i es posiciona en mercats que posen en valor la inclusivitat i la sostenibilitat. Així es veu reflectit en l'espai Fitur Gai de la Fira Internacional de Turisme, on la Comunitat Valenciana participa amb la promoció de València com a seu dels Gay Games 2026. “Aquesta és una manera de dir que el nostre territori està obert que tothom vinga”, ha explicat Jorge Segarra, de València Turisme. 

Quant a la sostenibilitat, s’ofereix a través de destinacions intel·ligents i amb gestions eficients de l’aigua, com en el cas de l‘estand sobre Benidorm. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat pretén atraure els viatgers que volen que el turisme genere el menor impacte possible. Benidorm va ser, de fet, la primera ciutat a obtindre la certificació com a ciutat turística intel·ligent. Ara Altea ho acaba d’aconseguir, junt amb València, declarada capital internacional de la intel·ligència turística. Un punt a favor cada vegada més valorat pels viatgers.

També et pot interessar