La Comunitat Valenciana duplica la demanda estrangera d'habitatges a Espanya

Se situa com a tercera autonomia amb més adquisicions d'habitatges per estrangers, darrere de les Balears i les Canàries.

La Comunitat Valenciana ha duplicat la demanda estrangera d'habitatges
La Comunitat Valenciana ha duplicat la demanda estrangera d'habitatges / Europa Press

La Comunitat Valenciana ha duplicat, durant el tercer trimestre de l'any, la demanda estrangera d'habitatges registrada a Espanya. Així, arreu del territori valencià el percentatge mitjà d'adquisició d'habitatges a càrrec de ciutadans estrangers va ser del 25%, mentre que al conjunt del territori espanyol el 12,1%.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana se situa com a tercera comunitat en aquest apartat per darrere tan sols de les Illes Balears, amb el 27,9% i les Canàries, amb el 25,3%, segons publica el Col·legi de Registradors de la Propietat.

Per nacionalitats, els que més activitat de compra han mostrat són els britànics, amb el 16,1%; els francesos, amb el 7,6% i els alemanys, amb el 6,8%.

La Comunitat Valenciana lidera l'activitat immobiliària relativa diversos trimestres consecutius, aquella que mesura el nombre de compravendes d'habitatges en relació amb la població.

També et pot interessar

stats