La Comunitat Valenciana condemna l'assassinat masclista d'una jove a Planes

La localitat on passaren els fets i altres municipis de tot el territori valencià s'han concentrat en rebuig de la violència de gènere.

VÍDEO | La Comunitat Valenciana condemna l\'assassinat masclista d\'una jove a Planes

Els ajuntaments de Planes, al Comtat, i Alcoi s'han concentrat aquest dimarts al migdia per a mostrar el rebuig de la ciutadania per l'assassinat masclista d'una jove de 29 anys, presumptament a mans de la parella, de 34. Aquesta és la primera víctima mortal de 2019 a la Comunitat Valenciana per la xacra del masclisme. 

Vora un centenar de persones han guardat tres minuts de silenci davant de les portes de l'Ajuntament de Planes i han fer un crit silenciós de condemna contra la violència masclista. 

Aquesta condemna silenciosa s'ha repetit en nombroses localitats i institucions al llarg de tot el territori valencià. A València, a les portes del Palau de la Generalitat i el Palau dels Borja, seu de les Corts, també s'han concentrat per a condemnar l'assassinat. El cap del Consell, Ximo Puig, s'ha adherit al silenci des d'Alacant. 

L'alcalde de Planes, Javier Sendra, ha insistit en Les notícies del matí en l'impacte de crims com aquest en el dia a dia d'un poble tan xicotet.

També et pot interessar

stats