La Comunitat Valenciana comença a vacunar les persones de 66 a 69 anys la setmana que ve

Tal com va acordar el Ministeri de Sanitat, aquest grup d’edat rebrà la vacuna d’AstraZeneca

Procés de vacunació massiva en la Ciutat de la Llum d'Alacant.
Procés de vacunació massiva en la Ciutat de la Llum d'Alacant. / Morell / EFE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst començar a vacunar la setmana que ve les persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys (nascudes entre 1952 i 1955, tots dos inclosos). Tal com va acordar la comissió de salut pública, aquest grup rebrà la vacuna d’AstraZeneca.  

D’acord amb l’estratègia de vacunació a Espanya, el Ministeri de Sanitat estableix que aquesta franja d'edat, que estava pendent de vacunació, començarà ara el procés després de la immunització del grup de persones d'entre 60 i 65 anys.

Des del departament que dirigeix Ana Barceló han confirmat que el grup de població de 60 a 65 anys ja està citat i rebent la vacuna d’AstraZeneca, principalment en els centres de vacunació massiva valencians. 

Les persones interessades rebran una invitació per SMS o una telefonada amb la informació sobre quan i on han de vacunar-se. Sanitat recorda que si la persona no ha facilitat un número de mòbil en el Sistema d'Informació Poblacional SIP, el personal sanitari telefonarà al telèfon fix que haja aportat. Si les dades no estan actualitzades, es poden modificar en aquest web http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto 

També et pot interessar

stats