Comencen les vacances: residències per a deixar els gossos i gats en bones mans

Un centenar d’hotels per a animals ofereixen serveis per a totes les butxaques i redueixen el nombre d’abandonaments de mascotes durant l’estiu

Gossos nadant a la piscina del centre Gos Aventura
Gossos nadant a la piscina del centre Gos Aventura de Castelló de la Plana / Gos Aventura

Amb la temporada estival arriben les vacances i no sempre és possible emportar-nos les mascotes. Dur-les a una residència amb professionals que les cuiden mentre estem de viatge pot resoldre el problema.

Al llargdel territori valencià trobem quasi un centenar d’hotels per a gossos i gats que compten amb la qualificació de nucli zoològic que atorga la Generalitat i que garanteix unes condicions higienicosanitàries i de benestar adequades per als animals. El següent mapa mostra les residències canines inscrites en el registre de nuclis zoològics de la Generalitat:

Per tal de triar una bona residència, cal a més fixar-se en les instal·lacions. En el cas dels gossos, per exemple, cal tindre en compte els espais per a córrer o de sociabilitat amb altres gossos o la presència de personal durant la nit. Alguns establiments compten, fins i tot, amb servei de perruqueria, cambres aclimatades i zones de bany per a refrescar-se a l’estiu.

Els preus per acollir una mascota en aquests establiments oscil·len entre els 10 i els 20 euros la nit, aproximadament, i solen incloure els àpats necessaris per a l’animal.

A banda de la seua funció d’allotjament i acompanyament de mascotes, aquestes residències contribueixen a la reducció del nombre d’animals abandonats durant les vacances d'estiu.

També et pot interessar

stats