Comencen a recuperar l’import d’algunes entrades del festival Diversity València

Seetickets denuncia no haver rebut els fons necessaris per part els promotors per a realitzar la devolució als clients

La cap de cartell Christina Aguilera en un poster del festival Diversity
La cap de cartell Christina Aguilera en un poster del festival Diversity / @DiversityVlc

La Unió de Persones Consumidores confirma tindre constància de les primeres devolucions de l'import de les entrades del festival Diversity València, cancel·lat l’11 de juliol deu dies abans de la seua celebració a la ciutat, a algunes de les persones afectades.

Segons informen, aquests casos corresponen a clients que “compleixen les clàusules de devolució de determinades plataformes i determinades targetes de crèdit” que faciliten el retorn dels pagaments.

Per contra, la plataforma majoritària de venda d’entrades, Seetickets, ha comunitat als afectats que l’empresa promotora de l’esdeveniment, Merci Entertainment España, “no ha entregat els fons necessaris per a realitzar la devolució de l'import de les entrades que va vendre a través de la nostra plataforma tecnològica”.

Des de la Unió de Persones Consumidores recorden als afectats que cal demanar als promotors del festival la devolució íntegra de les entrades i, en cas de resposta negativa, “iniciar una reclamació demanant la devolució, i l'última instància és la via judicial”, fet que suposaria un cost addicional per als afectats.

Diversity pretenia convertir-se en un dels festivals més ambiciosos de l’estiu, però, segons indiquen algunes fonts, només s’haurien venut unes 8.000 entrades d’un aforament d’unes 24.000 persones, motiu pel qual s’hauria suspés a tan sols deu dies de la seua celebració.

També et pot interessar

stats