Els clients del Diversity Festival denuncien que encara no els han tornat els diners de les entrades

Fa deu dies que cancel·laren l’esdeveniment, però de moment no han obtingut resposta dels promotors

Els clients del Diversity Festival denuncien que encara no els han tornat els diners de les entrades / À Punt NTC

Milers d'afectats per la cancel·lació del festival de música Diversity encara estan esperant que els tornen els diners. Ja fa deu dies que n'anunciaren la suspensió, però, de moment, no han obtingut resposta dels promotors.  

Amb un cartell de luxe, Diversity, el festival més ambiciós de l'estiu, havia de començar aquest dijous. Però després de la cancel·lació, s’ha emportat il·lusions i molts diners dels afectats. À Punt Notícies ha parlat amb alguns dels afectats, que critiquen que no només han perdut els diners de les entrades, sinó també de l’allotjament i el transport. Un import que en alguns casos podria ascendir fins als 1.000 euros. 

L’esdeveniment es va cancel·lar per sorpresa, sense donar explicacions, i passats deu dies tampoc no han tornat els diners. Les xarxes socials bullen i s'han format plataformes per a fer una demanda col·lectiva. Ni el promotor, Jesús Lumbreras, ni l'empresa que venia les entrades, See Tickets, han donat una resposta.

Des de les associacions de consumidors indiquen quins són els passos a seguir. Des d’AVACU, l’expert Julián Tío diu que, en primer lloc, els afectats s’han de posar en contacte amb l’empresa de manera escrita. Si passa el temps i no reben cap resposta, ja hauran d’iniciar un procés judicial. 

El festival tenia previst un aforament de 24.000 persones diàries, però algunes fonts indiquen que només s'havien venut unes 8.000 entrades; unes xifres impossibles per a fer front al cartell de luxe previst amb Cristina Aguilera, IGGY Pop o Karol G.

També et pot interessar

stats