Comencen les recuperacions de selectivitat a la Comunitat Valenciana

Un 3,74% de l’alumnat no va superar la primera convocatòria, però també pot presentar-se qui vulga pujar nota.

VÍDEO | Comencen les recuperacions de selectivitat a la Comunitat Valenciana

Els exàmens de recuperació de selectivitat han començat aquest dimarts per als estudiants que vulguen començar els seus estudis universitaris el pròxim curs i no hagen aprovat l’Avaluació de Batxillerat per a l’Accés a la Universitat (EBAU) al juny. 

Tant la Comunitat Valenciana com onze comunitats autònomes més acullen aquestes proves durant el juliol sense haver d’esperar al setembre, tal com es feia abans. Només Andalusia, Aragó, Catalunya i Múrcia, que sí que les mantenen al setembre, i Navarra, que ha acollit les proves al juny, no comencen els exàmens ara.

A la Comunitat Valenciana, un 96,26% de l’estudiantat va aprovar les proves en la primera convocatòria. A aquesta, aleshores, s’espera que es presente no més del 3,74% restant, a més dels qui vulguen pujar nota per entrar a la carrera universitària desitjada. 

Tot i que els exàmens de recuperació són ara, el període de preinscripció únic per a les universitats ja està des del 17 de juny obert i acabarà el pròxim dilluns 8 de juliol. Així, molts dels alumnes que han de fer-la encara no saben la nota final que tindran. 

També et pot interessar

stats