Presó provisional i sense fiança per a la parella de la dona morta d'un tir al cap a la Vall d'Uixó

Els altres quatre detinguts, que han declarat davant de la titular del jutjat número 2 de Nules, han quedat en llibertat

Un dels sospitosos entra al Jutjat de Nules
Un dels sospitosos entra al jutjat de Nules / Teresa Violeta

La titular del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Nules, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dissabte l'ingrés provisional a la presó, comunicada i sense fiança de l'home detingut com a presumpte autor de la mort, d'un tir al cap, de la seua companya, una dona de 28 anys que estava embarassada, a la Vall d'Uixó (Plana Baixa). L'home està investigat pels delictes d'homicidi i tinença il·lícita d'armes.

A més, la magistrada ha escoltat la declaració d'altres dos detinguts investigats per una suposada cooperació o encobriment dels delictes anteriors i ha decretat per a ells la llibertat provisional amb obligació de comparéixer una vegada a la setmana en seu judicial.

Finalment, també han comparegut davant de la jutgessa unes altres dues persones implicades en el mateix succés, en aquest cas en qualitat d'investigades no detingudes per un delicte d'encobriment. Són un home i una dona que van ser arrestades en un primer moment i que les forces de seguretat van deixar en llibertat després de comparéixer en seu policial.

Els fets van succeir a Vall d'Uixó (la Plana Baixa) durant una disputa familiar. La dona, de 28 anys i en avançat estat de gestació (37 setmanes), va rebre un tir al cap, encara que el personal investigador tracta d’aclarir si va ser de manera accidental quan intentava impedir que la seua parella utilitzara l’arma enmig d’una baralla familiar.

Aquesta va ser traslladada a l'Hospital Clínic de València, on li practicaren una cesària d'urgència que va poder salvar la vida de la xiqueta. La mare, però, va morir poc després. De moment, la investigació no descarta noves detencions.

També et pot interessar

stats