Comença la temporada d'estiu a la Comunitat Valenciana

Platges, cales i piscines municipals reforcen els serveis en un cap de setmana marcat pel temps inestable

Imatge d'arxiu de la platja de la Malva-rosa de València
Imatge d'arxiu de la platja de la Malva-rosa de València / ShutterStock

Encetem juny, un mes que marca l'inici de l'estiu meteorològic i el començament de la temporada de platges, cales i piscines municipals, espais que des d'este dissabte disposen de tots els serveis de socorrisme i de seguretat en marxa.  

Encara que durant les últimes jornades hem registrat temperatures elevades i de ple estiu, durant este cap de setmana s'espera un oratge més inestable amb temperatures primaverals.

Un oratge que, això sí, no ha evitat que tant valencians i valencianes com turistes es llancen a les nostres platges per a gaudir, en molts casos, del primer bany de l'any.

Este dissabte estem experiment una jornada generalment coberta, amb probabilitat de ruixats i tronades de matí a la meitat sud, amb temperatures que no superaran en general els 27 °C.

Diumenge la inestabilitat disminuirà i encara dominarà l'ambient nuvolós amb ullades de sol, però la probabilitat de ruixats disminuirà en general i les temperatures tendiran a recuperar-se a l'interior i el nord i no canviaran a la meitat sud.

També et pot interessar

stats