Comença la segona fase de la vacunació per a 108.000 escolars

Aquest dijous serà el torn de l’alumnat de 9 a 11 anys i del d'educació especial, que rebran la segona dosi pediàtrica de Pfizer

Una infermera punxa la segona dosi a una escolar en un centre educatiu de les comarques del sud
Una infermera punxa la segona dosi a una escolar en un centre educatiu de les comarques del sud / Conselleria de Sanitat Universal

Aquest dijous comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna de la covid a 108.000 escolars. Són l'alumnat que ja va rebre la primera dosi al mes desembre, de 9 a 11 anys, així com els xiquetes i xiquets dels centres d'educació especial, rurals agregats i amb problemes de salut.

En concret, hui serà el torn de l’alumnat de 9 a 11 anys i del d'educació especial, que rebran la segona dosi pediàtrica de Pfizer als centres educatius i hauran d'anar acompanyats d'un familiar o persona adulta autoritzada.

Així mateix, també es podran vacunar els xiquets i xiquetes que, per diferents motius, no van poder rebre la primera dosi quan tocava. Segons dades del Ministeri de Sanitat, el 63% dels escolars de 5 a 11 anys ja han rebut la primera, huit punts per damunt de la mitjana espanyola. 

Quan arribe el moment, l'alumnat de 5 a 8 anys que haja de rebre la segona dosi, així com tot aquell que per la causa que siga no puga vacunar-se ara al seu centre educatiu, rebrà informació de la Conselleria de Sanitat Universal per a fer-ho als punts de vacunació establits per a la població en general.

També et pot interessar

stats