Comença l’Escola d’Estiu Erasmus de Física

L’E3F inclou cursos, xarrades i activitats lúdiques i formatives.

Comença l’Escola d’Estiu Erasmus de Física
Comença l’Escola d’Estiu Erasmus de Física

La Facultat de Física de la Universitat de València acull del 15 al 19 de juliol l’Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F). Es tracta d’una activitat coordinada per la facultat que ofereix cursos, xarrades i activitats lúdiques i formatives a estudiants dels graus de Física i de Matemàtiques, així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia.

L’escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interés tant pel que fa a les temàtiques (xarrades, cursos, activitats, visites a laboratoris...) com al públic a qui va adreçada (estudiants interessats en qualsevol camp de la física). El programa inclou conferències sobre investigació desenvolupada en la indústria.

L’escola també té entre els seus objectius oferir informació i coneixement, per part dels protagonistes, d’experiències d’intercanvi Erasmus: els estudiants exposaran les seues vivències i impressions al públic interessat a través de taules de debat o xarrades específiques.

L’escola E3F compta amb el finançament econòmic del Pla d’Innovació Docent i del programa d’intercanvi de la Universitat de València.

La inscripció i participació és gratuïta, limitada a un màxim de 120 participants.

També et pot interessar

stats