Comença el juí a la ‘manada' de Callosa d'en Sarrià per la violació en grup a una jove de 19 anys

La Fiscalia i l’acusació particular demanen un total de 200 anys de presó per als presumptes violadors

Imatge d'arxiu d'un vehícle de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil / Europa Press

Aquest dilluns, en la secció segona de l'Audiència d'Alacant comença el juí a quatre membres de la coneguda com la manada de Callosa, de 19 a 24 anys, acusats d'una violació grupal a una jove de 19 anys a Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa) durant la nit de Cap d'Any de 2019.

Si no s'arriba a un acord previ de conformitat entre les parts, pel qual els acusats es declaren culpables per a aconseguir una rebaixa de la condemna, els quatre joves seran jutjats per diversos delictes d'agressió sexual i de descobriment i revelació de secrets. La Fiscalia i l’acusació particular demanen per a ells un total de 200 anys de presó. 

En la seua primera declaració després de ser arrestats, van assegurar davant de la Guàrdia Civil que no recordaven res del que havia passat, ja que havien begut alcohol i consumit drogues i van coincidir a negar que hagueren mantingut relacions sexuals amb la víctima. No obstant això, l'institut armat va trobar gravacions de la presumpta agressió sexual en els telèfons mòbils dels acusats, en les quals s'evidenciaria l'oposició de la víctima a mantindre relacions amb ells.

El desenvolupament del juí s'ha previst en cinc sessions, entre dilluns i divendres, i la declaració de la víctima tindrà lloc a porta tancada per a preservar la seua intimitat.

També et pot interessar

stats