Comença la contractació de 1.000 joves per a vigilar les platges valencianes durant l’estiu

Aquest dimecres ha començat el procés de selecció dels i les auxiliars de platja que tindran un contracte de 3 mesos

Mil auxiliars de platja controlaran l'aforament de les platges valencianes i informaran sobre turisme segur / À Punt NTC

La Generalitat contractarà, un any més, un miler de joves en l’atur per a vigilar les platges de la Comunitat Valenciana aquest estiu dins del programa ‘Estiu segur’.

Aquest dimecres ha començat el procés de selecció de les 1.000 informadores i informadors que tindran un contracte de 3 mesos, del 15 de juny al 15 de setembre, i s’ocuparan de donar informació turística i de col·laborar en el control de l'accés i l'aforament de les platges valencianes. 

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha indicat en declaracions a À Punt que una de les funcions dels i les auxiliars de platja serà informar que la Comunitat Valenciana és una destinació turística segura. 

Requisits per a ser auxiliar de platja
Requisits per a ser auxiliar de platja / À Punt NTC

A esta millora del mercat laboral caldrà afegir al juny el miler de contractacions previstes en el programa ‘Estiu segur’. Hui ha començat el procés de selecció dels joves desocupats que vigilaran les platges de la Comunitat Valenciana este estiu. Tots els detalls per a la selecció, en esta crònica.

Els 71 municipis de la Comunitat Valenciana que tenen platja tindran con a mínim 2 auxiliars. Les platges que tindran més personal seran València, amb 68, i Benidorm, amb 58.

També et pot interessar

stats