El col·legi incendiat a Mislata reprendrà les classes “al més prompte possible”

El centre avaluarà primer els danys provocats pel foc, del que encara es desconeixen les causes

Imatge del pati del col·legi Sagrat Cor de Mislata, a València.
Imatge del pati del col·legi Sagrat Cor de Mislata, a València. / Ajuntament de Mislata

El col·legi Sagrado Corazón de Mislata (Horta), que aquest dimarts va patir un incendi, reprendrà les classes “al més prompte possible”. És el que ha assegurat el centre escolar en un comunicat fet públic aquest dimecres. El Sagrado Corazón va decidir suspendre totes les activitats aquest dimecres amb la finalitat de “garantir la seguretat de tota la comunitat educativa” i apunta que la tornada a la normalitat es farà de manera progressiva, una vegada s’hagen avaluat els danys materials ocasionats pel fum i la calor. 

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va informar a última hora de dimarts que el foc no havia provocat danys personals, solament materials. En el moment en què es declarà el foc, les 19 hores de la vesprada, al centre sols es trobaven el personal de neteja, un representant de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i un membre del claustre de professors, que va ser ingressat preventivament a l’hospital per inhalació de fum i que ja ha rebut l’alta. Per això no va ser necessari un desallotjament. 

Es desconeix la causa de l'incendi

Encara es desconeixen les causes que van provocar el foc. L’incendi va començar en una de les dependències de la segona planta del centre escolar, i gràcies a l’actuació de la Policia Local i a la “ràpida” intervenció dels bombers, no es va estendre per la resta de l’edifici. En els treballs d’extinció van participar efectius de bombers i sergents del parc de Paterna, juntament amb bombers municipals de València. El col·legi i l’Ajuntament de Mislata treballen ara perquè l’activitat lectiva es reprendrà en el menor temps possible. 

També et pot interessar

stats