El col·lectiu LGTBI Ponts d'Igualtat denuncia una agressió feixista a la seua seu a Alcoi

Els agressors han cremat la bandera LGTBI en la façana i han deixat pamflets a l'exterior amb el nom Partit Nacional Demòcrata

Imatge de la façana atacada aquest diumenge
Imatge de la façana que han atacat aquest diumenge / À PUnt NTC

El col·lectiu LGTBI Ponts d'Igualtat, d'Alcoi, el Comtat i la Foia de Castalla, ha denunciat aquest dilluns que els van atacar la seu la nit de diumenge. El col·lectiu ha ampliat que els agressors han cremat la bandera LGTBI en la façana i que han deixat pamflets a l'exterior amb el nom Partit Nacional Demòcrata. "Aquests fets ens han de fer reflexionar i mostrar unitat enfront dels missatges d'odi que fomenta la ultradreta", han explicat a Facebook.

Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat d'Alcoi, ha explicat en À Punt que aquest matí en arribar s'han adonat "que havien atemptat contra la nostra seu, i han cremat part de la façana, un escaló de l'entrada a les nostres oficines i també una bandera LGTBI". Pla ha afegit que han denunciat els fets en la Policia Nacional. "Estan atemptant contra el col·lectiu LGTBI, la qual cosa és un delicte d'odi. Hauríem de posar tots de la nostra part per a trobar els responsables. És un dia trist per a tots nosaltres", ha afegit.

El responsable del col·lectiu ha recordat que la seu està en un edifici de quatre vivendes i haguera pogut afectat tot l'edifici. Pla ha demanat un "cordó sanitari" davant de les veus que fomenten aquests actes. "Esperem que no torne a passar", ha remarcat.

També et pot interessar

stats