Cocentaina es manté sense Policia Local pel positiu d'un agent

La Guàrdia Civil es fa càrrec de la seguretat mentre fan proves al personal.

Façana de les dependències de la policia local de Cocentaina
Façana de les dependències de la policia local de Cocentaina / À Punt NTC

Les dependències de la Policia Local de Cocentaina es mantenen tancades després que un agent haja donat positiu per coronavirus aquest cap de setmana. Es tracta d'un contagi que es va produir en l'àmbit de la seua vida privada i no en l'àmbit laboral, segons ha confirmat el regidor de la Seguretat Ciutadana del municipi, Toni Hernández, en declaracions a Les notícies del matí, d'À Punt Mèdia.

Salut Pública ja ha activat el protocol de seguretat i s'estan realitzant proves diagnòstiques als 23 policies que formen part del cos, que fins al moment no han deixat cap altre positiu. Mentre estan a l'espera dels resultats, la Guàrdia Civil és l'encarregada de dur a terme les tasques de vigilància, protecció i seguretat. No obstant això, el consistori preveu reobrir les dependències policials aquest dimarts.

Salut Pública considera que les persones que han estat en contacte directe amb el policia infectat han de fer-se les proves i estar aïllades durant catorze dies. També les que han estat a menys de dos metres de distància o durant més de quinze minuts sense portar mascareta.

També et pot interessar

stats