Closca reconeix dificultats amb la validació i homologació de les mascaretes FFP2

L’empresa valenciana assenyala que ha canviat de proveïdor i tornarà els diners als qui les hagen comprat.

L'empresa assenyala haver tingut "dificultats en relació amb la validació i homologació" de les mascaretes
L'empresa assenyala haver tingut "dificultats en relació amb la validació i homologació" de les mascaretes / Closca.

L’empresa valenciana Closca Design va anunciar en plena pandèmia que havia desenvolupat mascaretes reutilitzades i compostes per un filtre, amb certificació tipus FFP2, homologades per a la lluita contra el coronavirus.

Ara, després de rebre queixes i reclamacions de clients a les xarxes socials, l’empresa, reconeguda mundialment pel disseny de casc per a bicis, ha emés un comunicat en què assenyala que les mascaretes no estaven homologades i que han canviat de proveïdor.

“Amb l’objectiu d’aportat als nostres clients les màximes garanties i qualitat, i a causa de la dificultat en relació amb la validació i homologació de materials utilitzats per a la confecció de mascaretes FFP2 provinents de la Xina, hem canviat la producció dels nostres filtres a Espanya amb un proveïdor certificat de mascaretes higièniques”, assenyala Carlos Ferrando, fundador i CEO de l’empresa.

Ferrando ha demanat disculpes “per si aquests canvis han suposat alguna diferència amb les expectatives generades” i ha assegurat que Closca tornarà els diners a aquells clients que ho sol·liciten.

També et pot interessar

stats