Citen l’alcaldessa de Borriana com a investigada pel cas del PAI Golf Sant Gregori

Els propietaris afectats per aquest projecte urbanístic han denunciat un possible delicte de prevaricació i falsedat de certificacions

Imatge aèria de Borriana, on es desenvolupa el projecte urbanístic del PAI Golf Sant Gregori
Imatge aèria de Borriana, on es desenvolupa el projecte urbanístic del PAI Golf Sant Gregori / Europa Press

El jutjat ha citat l’alcaldessa de Borriana, María José Safont, a declarar en qualitat d'investigada pels presumptes delictes de prevaricació i falsedat documental, en relació amb informes desfavorables al projecte d’adequació urbanística (PAI) de Golf Sant Gregori, un projecte turístic residencial vinculat al golf que aspira a ser un dels més importants de la Comunitat Valenciana.

La mesura, que s'adopta amb caràcter cautelar, pretén investigar aquest procediment urbanístic que promou l'Ajuntament i que ha provocat "polèmica i malestar" entre alguns propietaris afectats pel citat PAI. En la denúncia feien referència a la possible comissió d'un delicte continuat de prevaricació i de falsedat de certificacions.

En paral·lel, el jutjat també ha citat com a testimoni el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis, i dues persones més. També s'ha acordat prendre la mesura cautelar de paralitzar el cobrament de les quotes.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha acusat l’equip de govern d’“arbitrarietat” i d'“emprendre un camí en solitari”, i han demanat “transparència”.

També et pot interessar

stats