Tret d'eixida a les obres del PAI Sant Gregori de Borriana

Acte simbòlic de l'empresa urbanitzadora a l'espera que l'Ajuntament reba la totalitat dels informes.

És un dels complexos urbanístics més grans del litoral de les comarques del nord.
És un dels complexos urbanístics més grans del litoral de les comarques del nord.

Aquest divendres es reactiven les obres del PAI de Sant Gregori de Borriana. L'empresa responsable del projecte, Urbanitzadora Golf Sant Gregori, té previst celebrar un acte simbòlic pel matí amb una entrada de màquines a la zona, a l'espera que l'Ajuntament de Borriana reba la totalitat dels informes que permeten tirar endavant el projecte. 

El PAI Sant Gregrori es va paralitzar durant vint anys per la crisi econòmica. Ubicat a la zona nord del grau de Borriana, al costat de la desembocadura del riu Millars, el projecte es va iniciar el 2002, però va passar per diversos retards fins que enguany, la urbanitzadora i l'Ajuntament s'han unit per a reactivar-lo. 

El projecte contempla la construcció d'un complex de dos milions i mig de metres quadrats amb una inversió superior als cent milions d'euros. Es preveuen tres hotels i 6.000 vivendes al voltant d'un camp de golf. L'actuació es presenta com un dels complexos urbanístics més grans que es construiran al litoral de les comarques del nord. 

També et pot interessar

stats