El 'circuit' il·legal de Parc Sagunt

Dissabte a la nit un conductor que participava en una exhibició il·legal de cotxes va atropellar una jove de dèsset anys

El “circuit” il·legal de Parc Sagunt / À Punt NTC

Dissabte a la mitjanit van atropellar una jove de dèsset anys al polígon Parc Sagunt I (Camp de Morvedre). El conductor del vehicle, detingut per conducció temerària, participava en una exhibició il·legal de cotxes tunejats. 

La xica, que està ingressada en estat greu a l'Hospital Clínic de València i té pronòstic reservat, creuava pel pas de vianants amb una amiga, sense adonar-se que el cotxe venia a uns cent quilòmetres per hora. El vehicle va intentar esquivar-la, però no va ser possible i la va deixar inconscient.

A hores d'ara s'investiga si l'avinguda de la Séquia de l'Arrif s'ha convertit en una mena de circuit il·legal estable. El lloc ho permet, perquè està aïllat de la població i, a la nit, poques empreses hi operen. El veïnat de les zones pròximes alerta que aquestes exhibicions s'han convertit en habituals cada cap de setmana. 

L'Ajuntament de Sagunt no s'ha volgut pronunciar sobre l'assumpte, però segons ha pogut saber À Punt Notícies, hi havia vora quatre-cents cotxes al lloc de l'atropellament. La Policia Local hi va fer acte de presència hores abans de l'incident, com fan tots els caps de setmana, per a dissuadir els assistents, que els reberen amb crits i insults. Hi havia fins i tot famílies amb nadons per a veure l'espectacle il·legal.

El conductor ha quedat en llibertat després de declarar i ara està en mans del jutjat de Sagunt, que podria imputar-li dos delictes: un contra la seguretat viària i un altre de lesions. La policia ha demanat aquest dilluns les gravacions de les càmeres de seguretat de les naus dels voltants i investiga els fets, que podrien estar relacionats amb altres carreres il·legals, com les que es fan a Almassora.

 

També et pot interessar

stats