Atropellen dues joves durant una cursa de cotxes il·legal a Sagunt

Una de les víctimes, una menor de dèsset anys, ha hagut de ser hospitalitzada per una contusió al fèmur

El presumpte autor dels fets va ser detingut en l'acte i està acusat d'un delicte de conducció temerària

Aquest dissabte a la mitjanit han atropellat dues joves al polígon Parc Sagunt I (Camp de Morvedre), segons han informat a À Punt NTC fonts policials. Una de les víctimes, una menor de dèsset anys, està hospitalitzada a l’Hospital Clínic de València per una contusió al fèmur amb pronòstic greu, mentre que l’altra ja es troba a casa.

L'autoria del succés s'atribueix, ara per ara, a un conductor que és part d'un grup itinerant de joves que busquen zones apartades en diferents localitzacions —com Aldaia o Castelló de la Plana— per a organitzar curses il·legals de cotxes. Entre les desenes d'espectadors que es van reunir a aquest polígon hi havia menors. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha confirmat que no seria la primera vegada que aquesta mena d'activitat fora de la llei es realitza al terme municipal.

El presumpte autor dels fets va ser detingut en l'acte i està acusat d'un delicte de conducció temerària. El vehicle hauria circulat a més de 100 quilòmetres per hora just quan les dues víctimes creuaven un pas de vianants.

En un polígon industrial d'Almassora eren habituals les quedades en cap de setmana per a fer carreres il·legals. Una mescla d'alcohol, drogues i velocitat amb centenars de persones de públic i amb unes conseqüències poden arribar a ser fatals.

Des de fa uns mesos la Guàrdia Civil ha reforçat la vigilància per a intentar eliminar-les. Mentrestant, l'Ajuntament estudia aplicar més mesures de seguretat al polígon industrial amb càmeres o guals.

Les motos també s'apunten a les carreres. A la CV-580 entre Dosaigües i Millars són habituals les maniobres perilloses, els avançaments prohibits i una conducció que arriba a duplicar el límit de velocitat permés. 

També et pot interessar

stats