Cinema Jove dona a conéixer els curts, llargmetratges i websèries que concursaran en les seccions oficials

Luis Berlanga i Jean-Luc Godard tindran el seu espai en la 26 edició d’aquest festival internacional

Cartell de l'edició d'enguany de Cinema Jove / À Punt NTC

El festival internacional Cinema Jove calfa els motors de la 36 edició, que començarà en poc més de dos setmanes, concretament entre el 16 i el 26 de juny, a València. 

Aquest dilluns s’han donat a conéixer les produccions que aniran a concurs en les seccions oficials de curts, llargmetratges i websèries.

L'adolescència centra la temàtica dels llargmetratges que es podran veure enguany en el festival. Aquest dilluns s'han conegut les produccions internacionals que competeixen en el festival entre les més de 200 que s'hi han visualitzat. 

Pel que fa a la secció de curtmetratges, fins a 56 curts de 25 països diferents formen part de la selecció final. La meitat els han dirigit dones i sis són de segell valencià. 

Les sèries web ja són part del nostre catàleg audiovisual i per això Cinema Jove aposta per aquest format des de fa ja sis edicions. Enguany se'n projectaran 8. 

Els reconeguts cineastes Luis Berlanga i Jean-Luc Godard també tindran el seu espai en aquest festival, que ja s'anuncia per tota la ciutat de València amb el cartell dissenyat per Joan Quirós. La cita tindrà lloc del 18 al 26 de juny a València. 

També et pot interessar

stats