Cinc persones denuncien un venedor de cotxes de segona mà per una possible estafa

Les víctimes s’han quedat “sense cotxe, sense diners i sense possibilitat d’adquirir-ne un altre de nou per a poder anar a treballar”

Imatge del cotxe subjecte de l'estafa / À Punt NTC

Sense vehicle i sense diners. Així s'han quedat cinc persones de diferents punts de la Comunitat Valenciana després de comprar un cotxe de segona mà en plataformes d'internet a un mateix venedor. L'han denunciat per una possible estafa i temen que hi haja molts més afectats.  

Un Ferrari i un xalet de luxe són els protagonistes de la foto de l'home denunciat, que aquest dilluns s’ha obert un nou perfil. L’home figura com a propietari d'un establiment de cotxes de luxe a Xiva, però ven cotxes de segona mà per menys de 3.000 euros al carrer. Maria, una veïna d'Onda li va comprar un Renault Megane al gener, que al cap de dos dies va tindre un problema tècnic. El venedor li va dir que no es preocupara, que estava en garantia i que el portava a un taller. Dues setmanes després, el cotxe estava en mans d'un altre conductor que li va telefonar. 

Els dos van denunciar el cas i van començar a moure la presumpta estafa per internet. Ara ja són cinc les persones afectades que se'ls han sumat. Són gent que s’ha quedat “sense cotxe, sense diners i sense possibilitat d’adquirir-ne un altre de nou per a poder anar a treballar”.

El venedor afirma que treballa amb suposats tallers de confiança, però quan preguntem als locals, ens conten que ells també en són víctimes: també els deu diners dels vehicles que ha portat a arreglar. En un d'ells, a Godelleta, treballa Adrián Picazo, una altra de les víctimes, que no sap que fer ara amb el cotxe que va comprar. “No pot circular, no ha canviat el nom, la ITV s’acaba aquest mes... No sé què fer. Tinc ahí 3.000 euros tirats al fem”, relata.

El presumpte estafador té denúncies per impagament, atén al telèfon a totes les víctimes i sempre els dona llargues i excuses variades tot i saber-se denunciat. Els afectats creuen que hi ha molta més gent com ells.

També et pot interessar

stats