La Guàrdia Civil preveu més detencions per la violació en grup a una menor de 15 anys a Dolores

Els fets van passar el 10 de novembre en un descampat, en un moment en què la víctima, que coneixia dos dels acusats, anava beguda

Caserna de la Guàrdia Civil a Dolores
Caserna de la Guàrdia Civil a Dolores / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 de novembre 2023 - 20:43 Actualitzat: 24 de novembre 2023 - 12:20

La Guàrdia Civil no descarta noves detencions relacionades amb la violació en grup a una menor de 15 anys a Dolores, al Baix Segura. La benemèrita, de fet, ha confirmat que investiga si més persones han participat d'alguna manera en aquests fets.

Pel moment, els cinc adolescents, d'entre quinze i dèsset anys, detinguts per una presumpta violació en grup a una altra menor de quinze anys en un descampat pròxim al poliesportiu de Dolores han ingressat en centres de menors de la Comunitat Valenciana, després d'haver passat tots ells a disposició de la Fiscalia aquest dimecres. Mentrestant, i segons ha confirmat el subdelegat del govern a Alacant, Carlos Heras, a la víctima se li està oferint "assistència psicològica, sanitària i se li està fent un seguiment constant", com es fa amb totes les víctimes que pateixen situacions semblants.

Els fets pels quals se'ls investiga van passar el 10 de novembre, segons han confirmat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant a À Punt. Suposadament, van cometre la violació en grup en un moment en què la víctima anava beguda, segons les mateixes fonts. Dos dels cinc arrestats eren coneguts de la víctima.

Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que els cinc menors van ser detinguts aquest dimarts, per un presumpte delicte d'agressió sexual en grup, ja que durant la mateixa va haver-hi "fel·lacions i penetracions". També se'ls ha intervingut un mòbil. A pesar que alguns mitjans de comunicació apunten al fet que el presumpte delicte es va gravar en vídeo, no ha estat confirmat per Heras, que ha apel·lat al secret del sumari.

Carlos Heras ha agraït el treball de les forces de seguretat que, "amb una discreció absoluta", han dut a terme la investigació que ha acabat amb la detenció dels cinc menors. "Se'ls ha posat en el lloc on han d'estar", apuntava el subdelegat en govern en al·lusió a l'internament dels cinc detinguts en centres de menors.

També et pot interessar

stats