Veïnat d'un districte de València evita una violació i agafa l'agressor

Al detingut, de 36 anys, se li imputa un delicte d'agressió sexual i un altre de maltractaments en l'àmbit familiar

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional

Un grup de veïns del districte de Trànsits, a València, ha aconseguit evitar una violació en ple carrer. La intervenció d'aquestes persones va ser clau per a retindre l'agressor fins que va arribar la Policia Nacional per a detindre'l.

Els fets, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, ocorregueren dissabte poc abans de la mitjanit. Els agents reberen una telefonada que els alertava que diversos testimonis havien presenciat una agressió sexual en la via pública i que havien agafat el presumpte agressor.

Un dispositiu policial va desplaçar-se a la zona i s'entrevistaren amb la víctima, a qui l'atacant havia arrossegat i que estava en estat de xoc. Per aquest motiu, els agents decidiren avisar el personal sanitari.

Els testimonis que presenciaren aquesta agressió sexual van poder parar-la a temps i retindre el responsable, un home de 36 anys, fins que arribaren les forces policials.

Al detingut se li imputa un delicte d'agressió sexual i un altre de maltractaments en l'àmbit familiar, ja que havia mantingut una relació sentimental amb la víctima en el passat, segons va determinar la Policia Nacional.

També et pot interessar

stats