Chloe Clem subhasta el mem original amb la seua cara de sorpresa

El preu de partida d'aquest mem viral són cinc criptomonedes d'Ethereum, uns 13.000 euros

Chloe amb la imatge que es va fer popular el 2013
Chloe amb la imatge que es va fer popular el 2013 / Arxiu

Chloe Clem ara té deu anys, però quan tan sols en tenia dos es va fer popular després que la seua mare gravara la seua reacció de sorpresa quan va veure per primera vegada Disneyland. Des d'aleshores, les xarxes utilitzen habitualment aquest mem quan volen expressar desconcert o preocupació. Ara la seua família, que és de Utah, ven el mem original com un criptovalor no fungible (NFT).

Un NFT proporciona un certificat digital de propietat de la peça i permet que les versions originals de contingut popular en línia, com mems virals i tuits, es puguen vendre com si foren obres d'art físiques. El creador de Twitter ja va vendre el seu primer tuit per un preu de 2,9 milions de dòlars a un empresari de Malàisia i un famós mem conegut com a Xica Desastre, es va comprar per mig milió de dòlars.

La família ha decidit subhastar la imatge com a NFT amb un preu de partida de cinc criptomonedes d'Ethereum, al voltant de 13.000 euros. Els diners el destinaran per a l'educació de les seues filles.

Katie, la mare de Chloe, va pujar el setembre de 2013 un vídeo amb les seues dues filles reaccionant a la sorpresa després de veure el parc temàtic. Una de les seues filles, Lily, va començar a plorar, però després la càmera va enfocar Chloe, que va mostrar la seua cara desconcertada.

El vídeo va tindre ràpidament vint milions de visualitzacions i la reacció de Chloe es va convertir en viral. Chloe ha aconseguit mig milió de seguidors en Instagram. Des de llavors, la imatge s'ha convertit en un mem popular per a qualsevol que expresse preocupació.

Chloe, en l'actualitat
Chloe, en l'actualitat / Instagram: chloeclem

També et pot interessar

stats