El centre d'Alacant, tancat per les Fogueres

L'ajuntament recomana utilitzar el transport públic i reforça el servei d'autobusos i TRAM

Foguera del barri alacantí de Carolines
Foguera del barri alacantí de Carolines / Bernat Montoya

Més de 300 carrers d'Alacant s'han tallat des d'este matí fins a les huit del matí del dia 25. El circuit restringit al trànsit està delimitat per l'avinguda del Doctor Gadea fins a l'avinguda de Ramón y Cajal. Inclou 12 passejos i avingudes. El servei de tramvia ha habilitat més de 200 places d'aparcament en les estacions. A més, hi haurà dos pàrquings municipals dissuasius al centre a Benalua i al Mercat de Teulada.

Des de l'ajuntament es recomana als turistes, veïns i veïnes que deixen els cotxes a casa i que utilitzen el transport públic, com ara el TRAM i els autobusos. Quasi tots els carrers estaran ocupats per les 49 barraques, els 89 monuments i els nombrosos racons de mitjans de comunicació. Si fóra necessari accedir-hi en cotxe particular durant aquests dies, es recomana fer-ho per la Via Parc, la Gran Via i el corredor litoral fins a les zones més pròximes al centre de la ciutat. 

L'inici de la festa serà a partir del dia 20 de juny, encara que els transport i les plantades de les fogueres, i la instal·lació de les barraques i racons ha començat hui.

Les capçaleres de les línies de transport d'autobusos s'han potenciat en 5 punts estratègics: plaça d'Espanya, Òscar Esplà, estació d'autobusos, plaça del Mar i avinguda de Maisonnave.

Enguany s'ha habilitat un carril exclusiu bus-taxi des de l'avinguda de Dénia fins a la plaça del Mar i també dues línies circulars 14 A i B amb una freqüència de 25 minuts des de les 7 del  matí fins a les 22:30 h. Garantir la fluïdesa del trànsit i evitar la congestió del centre són uns dels objectius bàsics de l'ajuntament per a aquestes festes de Sant Joan.

També et pot interessar

stats