Centenars de ciclistes es manifesten contra les multes del Seprona a Elx

L’alcalde, Carlos González, manifesta que continuen les gestions amb la subdelegació del govern per a “tornar a la situació de normalitat dels últims anys”.

Centenars de ciclistes es manifesten contra les multes del Seprona a Elx

Vora 2.000 ciclistes, segons l’organització de la protesta, s’han manifestat aquest dissabte pels carrers d’Elx per a expressar el seu desacord amb les sancions que imposa el Seprona per circular per terrenys forestals del municipi. Durant la protesta han mostrat el seu “màxim respecte i compromís amb el medi natural”, tal com reflecteix l’escrit llegit en la plaça de  Baix, on ha finalitzat la marxa

Representants del col·lectiu han mantingut una trobada amb l’alcalde i els regidors d’Esports i Seguretat. “Hem escoltat les inquietuds i reivindicacions dels ciclistes de muntanya i estem al seu costat” ha expressat l’alcalde Carlos González en les seues xarxes socials. El regidor il·licità ha manifestat que continuen les gestions amb la subdelegació del govern “per a tornar a la situació de normalitat d’anys anteriors”, a més d’assegurar que és possible fer compatible el respecte pel medi natural amb l'ús recreatiu.

La manifestació ha sigut convocada per l’associació Salvem les Sendes Il·licitanes i ha comptat amb el suport de la delegació valenciana de l’Associació Internacional de Ciclistes de Muntanya  (IMBA), que han aconseguit saturar els carrers durant la marxa des de l’estadi Martínez Valero. 

També et pot interessar