Cau el fals sostre de les oficines de la Seguretat Social del centre de València

El CSIF lamenta que el ministeri haja desatés "les contínues queixes" sobre el manteniment de les instal·lacions

Tros del fals sostre que ha caigut sobre les taules dels funcionaris que atenen el públic al carrer Colón de València
Tros del fals sostre que ha caigut sobre les taules dels funcionaris que atenen el públic al carrer de Colom de València / CSIF

La sort i, sobretot, l’hora en què ha caigut el fals sostre de les dependències de la Tresoreria de la Seguretat Social del carrer de Colom de València ha nevitat danys personals. El personal d’aquesta oficina s’han trobat aquest dijous, en començar la jornada, que havien caigut almenys 20 metres de la talla de les oficines.

Des del sindicat CSIF han lamentat que el Ministeri d’Inclusió no haja atés "les contínues queixes" que li han transmés davant la falta de manteniment de les instal·lacions i exigeix millores urgents perquè no es repetisquen situacions com aquesta que, des del seu punt de vista, “posen en risc els set empleats públics” que treballen en aquestes instal·lacions.

Aquest sindicat ha denunciat que les fortes pluges han provocat la inundació de la terrassa del primer pis que queda sobre el sostre que ha caigut.

Detall de l'escaiola trencada amb què s'han trobat els funcionaris aquest dijous de matí
Detall de l'escaiola trencada amb què s'han trobat els funcionaris aquest dijous de matí / CSIF

De fet, dimecres, diversos treballadors ja van advertir del risc que suposava l’acumulació d’aigua. Aquest dijous, en acudir al lloc de treball, el personal s’ha trobat taules, cadires i corredors coberts pels enderrocs d’escaiola que havien caigut del fals sostre.

El sindicat insisteix que aquesta situació es podria haver evitat amb un millor manteniment de les instal·lacions. A les mancances de les instal·lacions, el CSIF afig, com a exemple, l’aire condicionat, que no funciona des de l’estiu passat. 

També et pot interessar

stats