Cau part del sostre d’una església d’Alberic i obliga a traslladar els actes de Setmana Santa

Els trossos d'escaiola van caure sobre el corredor central i alguns bancs quan la parròquia estava buida

Alguns dels troços de l'escaiola del sostre que van caure aquest dissabte sobre el corredor central de l'església de l'Esperit Sant d'Alberic
Alguns dels trossos de l'escaiola del sostre que van caure aquest dissabte sobre el corredor central de l'església de l'Esperit Sant d'Alberic / Facebook Tono Carratalá

Alberic ha hagut d’improvisar canvis d’última hora en les celebracions de la Setmana Santa després que caiguera part de la talla del fals sostre de l’església de l’Esperit Sant d’Alberic (Ribera Alta). Afortunadament, els trossos d’escaiola van caure quan el temple estava buit i, per tant, no han causat danys personals.

Els actes litúrgics de la Setmana Santa que estava previst celebrar en aquesta parròquia s’han traslladat a una altra del municipi, la de Sant Llorenç.

Forat que va quedar al sostre del temple en caure part de l'escaiola
Forat que va quedar al sostre del temple en caure part de l'escaiola / Facebook Tono Carratalá

L'escaiola ha caigut sobre el corredor central de l’església i alguns bancs, però en un moment en què no hi havia cap feligrés a l’interior del temple, segons va concretar l’alcalde del municipi, Tono Carratalà, a través de les xarxes socials. 

També et pot interessar

stats