Catalá: "Esperem que prompte siga detingut"

L'alcaldessa ha explicat que s'estan utilitzant totes les vies per a localitzar el conductor que va pegar a fugir després d'atropellar un menor de 8 anys a la Ronda Nord de València

María José Catalá este dilluns a València
María José Catalá este dilluns a València / À Punt

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per a trobar el conductor que va pegar a fugir després d'atropellar este diumenge un menor de 8 anys, que continua ingressat en "situació crítica". "Esperem que prompte siga detingut i, sobretot, que complisca amb les conseqüències d'este fet que per descomptat és absolutament reprovable", ha declarat.

La Policia Local continua buscant el conductor que va atropellar el xiquet quan creuava un pas de vianants amb el semàfor en verd per ell, este diumenge a la vesprada a l'avinguda dels Germans Machado (ronda Nord) amb el camí de Montcada. El conductor fugit se'n va anar en direcció a la V-30 amb la pista d'Ademús en un BMW sèrie 3 de color gris amb un retrovisor trencat.

Catalá, després d'una visita a la pedania de la Punta, ha explicat que l'ajuntament està utilitzant totes les vies al seu abast per a localitzar el conductor. A més, ha remarcat que la Policia Local disposa d'una imatge del vehicle en la qual no s'aprecia la matrícula.

Sobre si es planteja adoptar mesures per la velocitat que prenen els vehicles a la ronda Nord, la primera edil ha anunciat que analitzaran "què ha passat" i quines accions es poden implantar. "A vegades no fallen els serveis públics, no falla la senyalística, no falla res; simplement el que falla és el civisme ciutadà i la conducta cívica", ha puntualitzat.

En qualsevol cas, ha advocat per "intentar fer una pensada a la velocitat que s'agafa a la ronda Nord", que "evidentment és un nucli de població molt consolidat i preocupa moltíssim que s'agafen eixes velocitats i, sobretot, que hi haja esta sensació de falta de seguretat".

També et pot interessar

stats