Castelló de la Plana plora la mort de les tres víctimes de l’atropellament mortal a l’avinguda de l’Alcora

Aquest dissabte s’han guardat tres minuts de silenci, un per cadascuna de les víctimes

Imatge dels tres minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament de Castelló de la Plana
Imatge dels tres minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament de Castelló de la Plana / À Punt NTC

Commoció a Castelló de la Plana (Plana Alta) per la mort de tres persones atropellades per un home ebri a l’avinguda de l’Alcora aquest divendres. L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial: ha cancel·lat tota l’agenda oficial i la bandera de la ciutat oneja a mig pal. Aquest dissabte s’han guardat tres minuts de silenci a les portes de la casa consistorial.

“Hui és un dia molt trist per a Castelló de la Plana”, ha afirmat l’alcaldessa de la capital de la Plana, Empar Marco, després dels tres minuts de silenci, “un per cadascuna de les víctimes”. Marco ha insistit que aquest “accident tràgic, fatídic, l'ha causat l’alcohol" i per això ha recordat la importància de complir les normes de seguretat viària, respectar el límit de velocitat a les ciutats i no conduir després de beure alcohol.

"Seran un Nadal molt trist per a les famílies de les tres víctimes i per això volem traslladar les nostres condolences i ànims", ha dit Marco, que també ha tingut paraules d'agraïment per als bombers, la policia local i Creu Roja i "tots els que van ajudar, també prestant suport psicològic" després de l'accident.

Positiu en alcohol, negatiu en drogues

El conductor, que roman detingut, ha donat resultat negatiu en el control de drogues practicat per la Policia Local, però positiu en el test d'alcoholèmia. Fonts municipals asseguren que la investigació per a determinar les circumstàncies d’aquest succés continua oberta. 

El sinistre es va produir al voltant de les 18:00 hores, quan el cotxe se n'isqué de la via i va atropellar les persones que circulaven per la vorera. Les tres persones que han mort són dues dones de 79 i 70 anys i un home de 63.

L’home al volant, de 24 anys, i l'acompanyant, de 20 anys, van resultar ferits i traslladats a l’Hospital General de Castelló. Després de ser valorats, van rebre l’alta perquè no presentaven lesions greus. 

També et pot interessar

stats