Sanitat eleva a tres els casos sospitosos de la pigota dels micos a la Comunitat Valenciana

La conselleria descarta un cas a València, manté el de Castelló i informa de dos més, a València i Alacant.

Hospital General Universitari d'Alacant
Hospital General Universitari d'Alacant

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat aquest dimecres que hi ha dos casos més sospitos de la pigota dels micos, un d'ells a València i un altre a la província d'Alacant.

Així mateix, la conselleria ha informat que s'ha descartat el cas sospitós de València que van notificar el dimarts. En aquest moment hi ha tres casos sospitosos pendents de confirmació (un per província)

El pacient ingressat des de dilluns a l’Hospital General de Castelló per un possible cas de pigota dels micos ha rebut l’alta hospitalària aquest dimecres, però encara haurà de seguir en aïllament. Així ho han confirmat fonts de l’hospital a À Punt Notícies, remarcant que es tracta d’una alta hospitàlaria, però encara no té l’alta mèdica.

El jove, de 22 anys, encara està a l'espera de conéixer el resultat de la PCR i ha de complir el protocol d'aïllament que estipula el Ministeri de Sanitat. Segons les mateixes fonts, el jove es troba lleu i sense símptomes. Quan va ingressar es trobava en bon estat, amb lesions vesiculars a la pell, però sense febra.

També et pot interessar

stats