Els casos actius pugen per cinqué dia a la Comunitat Valenciana, amb vora 2.000 malalts de Covid

Augmenta la pressió hospitalària, amb 182 persones ingressades, 50 de les quals en les UCI

Personal sanitari atén un pacient en una UCI en una imatge d'arxiu
Personal sanitari atén un pacient en una UCI / Efe

Els casos actius de coronavirus pugen per cinqué dia consecutiu a la Comunitat Valenciana, tot i que de forma moderada. Hui hi ha 1.973 persones malaltes de Covid-19, 350 més que fa just una setmana, quan va començar el repunt dels contagis.

Dilluns passat, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja alertava d’una crescuda dels positius al llarg d’aquesta setmana i demanava cautela a la ciutadania: "El virus continua estant ací i per això hem de mantindre la prudència", insistia.

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dimecres 281 nous casos de coronavirus al territori valencià, que fan pujar la mitjana setmanal fins als 186 contagis diaris. 

Augmenta també la pressió als hospitals valencians. En aquests moments hi ha 182 persones ingressades als centres sanitaris, 6 més que dimarts passat. Creix també en 5 el nombre de persones malaltes en les unitats de cures intensives, fins a 50 hui. 

D'altra banda, s'han registrat dues defuncions en els últims set dies. Es tracta d’una persona de 55 anys i una altra de 75. Des de l’inici de la crisi sanitària han mort 7.824 persones. 

També et pot interessar

stats