Els casos actius baixen de 2.000 per primera vegada en nou mesos

Sanitat ha informat hui de 99 nous contagis i 6 defuncions. Actualment hi ha 171 persones ingressadas i 40 a les UCI

Personal sanitari, fent proves PCR. / J.Casares (Efe)
Personal sanitari, que fa proves PCR / J. Casares (Efe)

Continua l’evolució positiva de tots els indicadors epidemiològics al País Valencià. La Conselleria de Sanitat Universal ha informat aquest dimarts de 99 nous contagis, més del doble que ahir, una diferència que probablement responga als retards en les notificacions al llarg del cap de setmana. Amb tot, la nova dada no afecta la tendència descendent de la mitjana a set dies, que torna a baixar per a situar-se en 125,29.

Fins ara s’han detectat 391.828 casos, dels quals n'hi ha 1.979 actius actualment. Aquesta xifra no es registrava des de principis d’agost, abans de la segona onada.

Quant a les defuncions, Sanitat n'ha informat de sis de noves, de les quals una correspon a l'última setmana, mentre que dues són del mes de gener i 3 del de febrer.

La pressió hospitalària torna a disminuir i se situa en 171 persones, de les quals només 40 estan a la unitat de cures intensives. 

Sanitat ha informat també de dos nous brots d’origen social, ambdós de grans dimensions: un a Alfarb, de 14 casos, i un altre a Sagunt, de 19 casos.

També et pot interessar

stats