Cases Baixes posa en marxa un espai de cotreball per a atraure nous residents

El centre, impulsat per l’Ajuntament de la localitat del Racó d'Ademús, disposa de huit llocs que comparteixen fibra òptica

Espai de cotreball a Cases Baixes / À Punt NTC

En la lluita contra el despoblament entra de ple la contribució de les noves tecnologies. Per tal d'afavorir l'activitat empresarial i atraure nous residents, l'Ajuntament de Cases Baixes, al Racó d'Ademús, ha posat en marxa un espai de treball compartit amb fibra òptica i unes vistes immillorables. “Disposa de huit llocs de treball i esperem que siga un espai no només municipal, sinó comarcal”, diu l’alcalde, Pablo Escribano. 

Dos organismes molt presents a la comarca, la Creu Roja i una empresa d’atenció a persones majors, ja fan servir aquest servei. Els usuaris ho valoren com un privilegi i asseguren que els permet crear sinergies entre ells. 

El poble espera que també siga un pol d'atracció per a nous residents entre els turistes que els visiten. “Així s’allargarien les estades i, per tant, li donarien també més vida al poble”, afegeix Escribano. Paisatge, gastronomia, bona gent i alta connexió a internet fan de Cases Baixes un bon reclam per a quedar-s'hi a viure.  

També et pot interessar

stats