Els casals fallers obrin a partir d’aquest dilluns per a gestions administratives

Hi haurà un limit d’aforament de quatre a sis persones, que s'aplicarà a totes les seus festeres tradicionals, com les filaes, les colles o les confraries.

Casal faller durant la pandemia
Casal faller durant la pandemia / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha autoritzat l’obertura dels casals fallers per a gestions administratives, des d’aquest dilluns i amb un límit d'aforament de quatre a sis persones. Aquest és un dels punts de l’acord a què es va arribar aquesta setmana en la reunió mantinguda entre la Conselleria de Sanitat Universal i representants del món faller.

Segons va explicar a À Punt NTC el president de la Interagrupació de Falles de València, Guillermo Serrano, en eixir de la reunió, la conselleria ha escoltat les demandes que ha plantejat el món faller. La mesura, a més dels casals, serà d’aplicació a totes les seus festeres tradicionals, com les filaes, les colles i les confraries, entre d’altres. 

El departament que dirigeix Ana Barceló ha emplaçat el col·lectiu faller a una nova reunió a principis del mes de maig per a valorar les dades de vacunació i definir una possible data aproximada per a la celebració de les Falles del 2021. 

També et pot interessar

stats