La carrera Never Stop Running tanca al trànsit diversos carrers de València

La prova comença a les 9 del matí de l’avinguda de França. Els talls començaran a les 6 i es mantindran fins a les 11:30 hores.

Recorregut de la carrera Never Stop Running
Recorregut de la carrera Never Stop Running / Ajuntament de València

València celebra aquest diumenge la carrera Never Stop Running. S’espera la participació de milers de corredors i corredores, per la qual cosa l’Ajuntament de València tancarà al trànsit diversos carrers.

A partir de les 6 del matí, l’avinguda de França, punt d’eixida de la prova, es tancarà en els dos sentits entre els carrers Menorca i Eivissa.

La prova, de 5 quilòmetres, forma part del circuit de carreres populars de València, comença a les 9 hores i està previst que acabe sobre les 10.30 hores, tant en la modalitat de carrera com la de marxa.

Posteriorment, entre els carrers de Menorca i Eivissa se celebrarà una prova infantil, i això mantindrà el tall fins a les 11:30 hores.

Altres punts per on transcorre la carrera són la plaça d’Europa, el carrer del Pare Tomàs de Montañana, l’avinguda del Port, el carrer del Doctor José Juan Dómine, Francesc Cubells, Enginyer Manuel Soto, Joan Verdeguer i avinguda de les Balears.

També et pot interessar

stats