Més de tres milions per vivenda: el carrer més car de la Comunitat Valenciana

L'exclusiva zona, amb propietats que superen els 3 milions d'euros i vistes a la cala de la Granadella, ocupa la posició setena en el rànquing per comunitats autònomes

Pic Tort, el carrer més car de la Comunitat Valenciana, a Xàbia

Les propietats immobiliàries ubicades al carrer del Pic Tort de Xàbia tenen un preu mitjà de 3.080.409 euros segons el portal Idealista, que identifica aquesta via com la més cara per a comprar una vivenda de tota la Comunitat Valenciana. L’exclusiu carrer està en un paratge privilegiat del litoral de la Marina Alta, amb vistes a les aigües cristal·lines que banyen la cala de la Granadella. 

Imatge de satèl·lit del carrer Pic Tort de Xàbia
Imatge de satèl·lit del carrer Pic Tort de Xàbia / Google Maps
Street View d'un tram del carrer Pic Tort de Xàbia
Street View d'un tram del carrer Pic Tort de Xàbia / Google Maps
Imatge aèria de la Granadella
Imatge aèria de la Granadella / Shutterstock

El cost per vivenda d’aquest serpentejant camí que puja per un dels penya-segats de la costa xabienca duplica el dels carrers més cars de ciutats com Sant Sebastià o Santander. Un import que contrasta amb el de la Pobla Llarga, que Idealista identifica com la localitat valenciana amb les vivendes més barates amb un preu mitjà de 448 euros per metre quadrat. 

Amb un preu mitjà per damunt dels 3 milions, la valenciana se situa en la cinquena posició en el rànquing que el portal immobiliari fa de les vivendes més cares per comunitats autònomes, una llista encapçala Calvià, un municipi costaner ubicat a la serra de Tramuntana de Mallorca. Les vivendes del carrer més exclusiu de la localitat balear tenen un preu mitjà de 7.043.750.

En segona posició, i a molt poca distància, està una urbanització de Benahavís, a Màlaga, amb un preu mitjà de 7.042.462 euros. El passeig de Los Lagos, ubicat a Pozuelo, a Madrid, ocupa la tercera posició del llistat elaborat per Idealista amb un preu mitjà de 5.248.039, seguit de l’avinguda Rocaferrera, de Sant Andreu de Llavaneres, a Barcelona, amb un preu de 4.194.666. 

Les propietats més econòmiques d’aquesta llista de preus prohibitius estan a Castella-la Manxa, Extremadura o Navarra. 

Vivendes ubicades a les Balears, Madrid i Màlaga copen les deu primeres posicions del rànquing absolut de carrers amb preus més elevats d’Espanya. Al llistat, els preus no baixen dels 4 milions i mig d’euros. 

També et pot interessar

stats