La Pobla Llarga, la localitat valenciana on és més barat comprar una vivenda

Està entre els 25 municipis espanyols on el preu mitjà del metre quadrat és més baix

Un carrer de la Pobla Llarga
Un carrer de la Pobla Llarga / Ajuntament de la Pobla Llarga

Comprar una vivenda sempre requereix un estudi detallat. Els preus varien molt d'una localitat a un altra, i també entre barris. Ara, un estudi del portal immobiliari Idealista identifica la Pobla Llarga, a la Ribera Alta, com la localitat de la Comunitat Valenciana més barata per a comprar una vivenda, i una de les 25 més econòmiques d'Espanya. A la Pobla Llarga els propietaris de vivendes demanen una mitjana de 448 euros per metre quadrat, segons les dades del portal elaborades a partir de l'informe de preus del passat mes de juliol.

L'anàlisi situa la localitat valenciana en el lloc 13 amb els preus mitjans més baixos de tot Espanya. Encapçalen aquesta llista El Carpio de Tajo, a Toledo, on la vivenda costa de mitjana 304 euros per metre quadrat, i Barruelo de Santullán, a la província de Palència, amb 383 euros per metre quadrat.

D'altra banda, a finals del passat mes de juliol, Idealista va publicar també una llista dels 100 municipis més exclusius, on comprar una vivenda és més car. En aquesta classificació, la primera localitat de la Comunitat Valenciana és Xàbia, a la Marina Alta, i la segona Altea, a la Marina Baixa. La primera ocupa el seté lloc pel que fa al preu mitjà més elevat, 580.265 euros, i la segona està en el lloc número 10, amb 501.167 euros de mitjana.

També et pot interessar

stats