Carlet explica el projecte de rehabilitació del Teatre El Siglo, al qual destinarà 4,2 milions d'euros

La intervenció, en la qual la Generalitat té previst invertir 2,2 milions, convertirà aquest emblemàtic edifici en polivalent

Interior del teatre
Interior del teatre / Ajuntament de Carlet

L'Ajuntament de Carlet ha presentat aquest dijous el projecte de rehabilitació del Teatre El Siglo, un edifici emblemàtic de la localitat de la Ribera Alta que necessita una intervenció integral. El consistori va aprovar per unanimitat el passat gener la rehabilitació i la licitació d'unes obres que tenen un pressupost base de licitació de 4.185.000 euros.

Aquest dijous, l'Ajuntament ha explicat el projecte en un acte en el qual ha participat el president de la Generalitat, Carlos Mazón. La rehabilitació, que convertirà el teatre en un edifici polivalent, té una inversió de la Generalitat de 2,2 milions d'euros, dels quals 757.500 ja estan inclosos en els pressupostos d'enguany de la mateixa Generalitat. “L'execució es farà ràpid i bé per a un projecte meravellós pensat des del cor”, ha assegurat el president aquesta vesprada a Carlet.

Mazón, aquest dijous, a Carlet
Mazón, aquest dijous, a Carlet / GVA

El Teatre El Siglo data del 1880 i està inclòs com a bé de rellevància local en el catàleg de béns i espais protegits de Carlet amb grau de protecció integral, per l'interés tipològic i pel valor dins de la trama urbana del municipi. En tot cas, l'edifici es troba en un deficient estat de conservació, sobretot quant als elements de cobertura, particions, revestiment i decoració, però es manté en bon estat l'estructura vertical (murs de càrrega de maçoneria), segons recordava recentment l'Ajuntament en un comunicat.

També et pot interessar

stats